Banoffee pie

2015-03-15 / 21:38:35
Ingredienser: 
100 gram smör
250 gram digestive kex
1 burk kondenserad mjölk
2 bananer
3-4 dl grädde
Valfri mängd choklad till garnering
 
1. Smält smöret.
2. Krossa kakorna till kaksmulor. Blanda smöret tillsammans med kaksmulorna och fördela detta jämt över en pajform. Lägg sedan in pajformen i kylskåpet i minst en halv timme.
3. Koka burken med kondenserad mjölk och låt puttra i cirka 2,5-3 timmar.
4. När den kondenserade mjölken har kokat färdigt, vispa grädden och skär bananerna i skivor.
5. Bred ut kolasmeten (kokad kondenserade mjölken) på ''pajskalet''.
6. Lägg på bananskivorna.
7. Bred ut grädden.
8. Garnera med riven choklad
9. Låt stå i kylen ett par timmar innan servering.
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0