Answers

2013-10-31 / 21:07:07
Favorit siffra? 4
 
Favoritfärg? Grön
 
Favoritblomma?  Jag gillar de flesta blommorna! Näckrosor & Orkidéer är mycket vackra.

Favoritmat? Oj vad svårt, grillat och asiatiskt!

Favoritaffär? Hmm.. Av dem som jag har besökt tycker jag nog mest om Monki och H&M.

Favoritårstid? Sommar helt utan tvekan! 
 
Favoritlåt? Har inte nån favoritlåt just nu men Counting stars och Applause är bra!
 
Favoritfilm? De filmer jag har sett under mina 15 år har nån inte direkt varit : WOOOW, fullpoängare! Men .. kanske World War Z, Avatar, & Letters to juliet!
 
Favoritblogg? Har många favoritbloggar! Några utav dem är Fashion ToastParfasseuxMaren VikAlmaWiolaDuring The Coffee BreakPoulines och Antons foto. Min kusin Maggie's blogg tillhör också favoriterna!
 
 
 
Nyttig/onyttig mat? Onyttig mat är godare, men äter jag för mycket onyttigt mår jag dåligt ( jag får inte ångest eller liknande utan menar själva hälsan ) och äter jag för mycket nyttigt blir jag sugen på onyttigt.
 
Senap/kaviar? Jag gillar varken kaviar eller senap speciellt mycket. Kaviar hatar jag. Senap blir det!

Sjunga/dansa? Båda, hihi!
 
Instagram/twitter? Hmm.. Twitter blir det nog! 
 
Pop/rock? Pop!
 
1D/JB? One Direction! Förlåt JB.
 
 
 
Vilka k-pop grupper lyssnar du på? Känns väldigt sorgligt att meddela om detta.. Men jag lyssnar inte längre på k-pop.. Tyvärr.. Men förut lyssnade jag på B2ST, Big Bang, T-ara, Super Junior, B.A.P, ShinEE mm.
 
Vilken är din favorit grupp? Förut var det B2ST & Big bang.
 
Har du någon bias? Nej, men hade det förut och då var det Lee KiKwang från B2ST!

Någon k-pop låt som du gillar speciellt mycket? Fantastic Baby, Beautiful Night, Midnight, Blue och One Shot gillade jag jättemycket förut.
 
 
 
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon kronor? Jag skulle ha rest till mina drömresemål och gärna tagit med mig mina nära & kära! Skulle spendera dem pengarna på shopping & mat också! Har jag sedan något kvar kanske jag skänker det till välgörenhet eller sparar till andra roligheter!

Om du fick träffa en känd person, vem skulle du vilja träffa då? :) Åh, så himla svårt.. Om jag skulle ha svarat på denna fråga för några månader sedan hade mitt svar varit att få träffa k-pop kändisar. Jag vet tyvärr inte vem jag vill träffa.. :(
 
Drömresemål? Hmm, Australien, USA, Kina mm. Har varit i kina en gång, men inte besökt städer som Beijing och Shanghai. Vill även besöka Kalifornien i USA och massa andra länder och städer!
 
Vad vill du göra när du blir äldre? Ingen aning faktiskt. Jag är fortfarande en förvirrad 15-åring. Vill gärna ha nåt roligt & kreativt jobb. Att få jobba inom modebranschen, fotografi eller med matlagning/bakning vore riktigt roligt! Sedan vill jag även hinna med att resa jorden runt och upptäcka världen. 
 
Vad är din största dröm? Att jag ska lyckas med mina mål och att vara lycklig! 
 
 
Hur redigerar du dina bilder och vilket redigeringsprogram använder du? Det är olika från bild till bild och jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4. Det vanligaste jag gör är att dra kurvorna, ändra kontrast och intensitet, lägga på färglager och göra bilderna mer skarpa.
 
Vad gillar du med foto? Det är roligt att fotografera tycker jag. Kan inte riktigt uttrycka mig i ord om varför jag gillar det. Jag har varit intresserad av fotografi ända sen jag var 11-12 år och intresset växer fortfarande. Man kan uttrycka sig med bilder man fotar och vara kreativ, det tycker jag är bra och roligt!
 
 
 
Finns det någonting du absolut inte kan äta? Varför? Jag är inte allergisk mot något. Men något som jag absolut INTE VILL äta är bläckfisk. Har aldrig smakat det men påstår ändå att det är äckligt. 
 
Bästa/värsta känslan du vet? Den bästa känslan är när jag är glad och det känns som att jag har inte har några bekymmer alls. Även känslan av att lyckas och känslan jag får när mina nära & kära är glada. En av de värsta känslorna är nog ångest. Ångest får verkligen hela mig att sjunka ner.
 
Vad gör dig glad/ledsen? Detta gör mig glad: trevliga människor, när familjen, vännerna & kusinerna är glada, när jag lyckas med något, människor som utstrålar positiv energi mm. Det finns mycket mycket mer som gör mig glad! Detta gör mig ledsen: elaka människor, mobbning, krig, orättvisor, att rasism fortfarande finns och att vissa människor tror att feminsim är något dåligt.
 
Någon/ra som betyder väldigt mycket för dig? Min familj & mina bästa vänner/kusiner!
 
Tränar du något? Jag tränar rugby just nu. Har jag tillräckligt med ork brukar jag även ta springturer.
 
Bästa minnet? Har massvis med fina minnen! Några utav dem fina minnena är alla resor jag har vart med om, somrarna och de gånger jag har umgåtts med mina nära & kära!
 
Tre ord som beskriver dig? Fotogalen, glad och '' räddförmörkermänniska ''. Hahahaha.
 
Din talang? Jag kan se med mina ögon, samtidigt som jag hör saker, hoppar studsmatta och känner lukt. De ni!
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0